День кар’єри в Інституті міжнародних відносин

10 березня 2017
Інститут міжнародних відносин запрошує прийняти участь у третьому щорічному Дні кар’єри ІМВ, який проводиться за сприяння Фонду розвитку Інституту міжнародних відносин та Центру кар’єри та працевлаштування.

День кар’єри Інституту міжнародних відносин – це виставка міжнародних та національних компаній-роботодавців, орієнтована на студентів і випускників ІМВ, зацікавлених у працевлаштуванні та стажуванні, отриманні досвіду роботи і професійному розвитку, захід, який покликаний створити унікальну інтерактивну платформу для спілкування провідних роботодавців зі студентами та випускниками Інституту в режимі реального часу.

Це важлива подія для тих студентів:
  • хто шукає роботу
  • підбирає програму стажування
  • зацікавлений у отриманні досвіду роботи і професійному розвитку
Компанії отримують цінний інструмент для:
  • організації стажування та подальшого набору перспективного, освіченого персоналу серед студентів і випускників Інституту на тимчасовій та/або постійній основі;
  • залучення студентів Інституту до короткострокових проектів, рекламних кампаній, досліджень тощо;
  • доведення до студентів сучасних вимог для успішного працевлаштування та професійної ціленаправленої підготовки майбутніх спеціалістів різних галузей міжнародних відносин  і побудови власної кар’єри;
  • знайомство та спілкування зі студентами та викладачами Інституту різних спеціальностей та напрямів;
  • поширення інформації про діяльність компанії (організації, установи), свої продукти і програми;
  • обговорення інших варіантів співробітництва з ІМВ.
Навчаючись в Інституті, студенти отримують фундаментальні знання у галузях міжнародних відносин та зовнішньої політики, дипломатичної служби, міжнародного права, міжнародних економічних відносин, міжнародного бізнесу, міжнародної інформації та країнознавства; глибоко оволодівають кількома іноземними мовами; набувають навичок наукового пошуку в галузі міжнародних відносин та практичної роботи у сфері зовнішньополітичних і зовнішньоекономічних відносин, а також розвивають вміння швидко адаптуватися до викликів сучасного  життя.

За роки існування Інституту (факультету) підготовлено понад 10 тисяч фахівців, серед яких громадяни України та представники більш як 90 країн світу. З-поміж них чимало видатних державних діячів, впливових політиків, дипломатів, керівників українських та міжнародних компаній, установ та організацій, відомих вчених.

В програмі заходу: Ярмарка вакансій, цікаві презентації, майстер-класи від відомих міжнародних компаній.

День кар’єри ІМВ відбудеться 6 квітня 2017 р. в приміщенні Інституту міжнародних відносин за адресою: м. Київ, вул. Мельникова, 36/1.

Більше інформації можна дізнатися, написавши нам листа:
info@iirfund.org Фонд розвитку ІМВ
career@clouds.iir.edu.ua Центр кар’єри та працевлаштування