Лекція про управління долею особистості та бізнесу

15 жовтня 2014

8 жовтня 2014 року в рамках проекту Success story від Фонду розвитку ІМВ відбулася лекція найвідомішого на пострадянському просторі психолога, гіпнолога, психотерапевта, коуча, політтехнолога, тренера НЛП, доктора економічних наук, доктора психологічних наук, професора Олексія Сітнікова. Це - лікар і науковець, він був першим, хто привіз НЛП та Еріксонівський гіпноз до СРСР і Східної Європи після навчання безпосередньо у авторів означених підходів. Олексій реалізував сотні успішних проектів у більш, ніж 50 країнах світу, консультував президентів, голів урядів, міністрів, власників і топ-менеджерів корпорацій, зірок шоу-бізнесу, політиків.
Студентам Інституту міжнародних відносин Олексій Сітніков розповів про принципи управління долею особистості та бізнесу. Це була ємна, змістовна розповідь про те, як стати щасливим, ні в чому собі не відмовляючи. «Якщо ти не управляєш своїм життям, за тебе це робить хтось інший» - переконаний О. Сітніков. Психолог радив слухатися своєї підсвідомості та розвивати її, вміти орієнтуватися у системі цінностей різних культур, концентруватися на головному, мотивувати себе та впевнено досягати мети.
У ході лекції Олексій Сітніков також презентував свій новий проект – унікальний соціальний експеримент KARMALOGIC, який реалізується командою психологів, коучів, вчених, культурних та громадських діячів з усього світу. За допомогою технології краудсорсінгу для реалізації проекту будуть зібрані універсальні закони управління долею, актуальні для кожного. По суті, це буде систематизована база людської мудрості, досвіду і знань про те, як бути успішним, здоровим, щасливим та мати в житті все, про що мрієш.
До речі, до проекту може долучитися кожен бажаючий. Детальніше про проект: karmalogic.org

Про наступні заходи проекту Success story читайте на сайті Фонду розвитку ІМВ або у спільноті Фейсбук