Офіційне відкриття аудиторії інтегративних технологій навчання обладнаної випускницею ІМВ 2010 року Альоною Шевцовою

10 вересня 2021

10 вересня 2021 року в ІМВ за сприяння Фонду розвитку Інституту міжнародних відносин відбулося офіційне відкриття аудиторії інтегративних технологій навчання, реконструйованої та обладнаної випускницею ІМВ 2010 року Альоною Шевцовою, акціонеркою Міжнародної платіжної системи Лео та АТ Айбокс Банк.

Захід відбувся за участі Віктора Ющенко, третього Президента України, голови Наглядової ради міжнародної платіжної системи LEO; Володимира Бугрова, ректора КНУ ім. Т. Шевченка;  Валерія Копійки, директора Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Т. Шевченка та Валентини Мазуренко, професорки кафедри міжнародного бізнесу ІМВ, співзасновниці й голови правління БО «Фонд розвитку ІМВ».

Кожне робоче місце даної аудиторії обладнано сучасним комп’ютером з ліцензійними операційними системами, що дозволяє виконувати будь-які робочі завдання, включаючи роботу з графічними редакторами та відео-монтаж. Головним елементом є інтерактивний дисплей, який може використовуватися як дошка, платформа для трансляцій та планшет. Також аудиторія інтерактивного навчання обладнана повноцінною стрім-студією на дві камери для проведення онлайн-конференцій та дистанційних лекцій.

Фонд розвитку ІМВ щиро вдячний Альоні Шевцовій за її вагомий внесок у розбудову сучасного, європейського, сильного Інституту.
Ваша допомога і доброчинність є прикладом соціальної відповідальності. Інвестиції в освіту – це інвестиції у майбутнє!