Велика зустріч випускників "Студенти і випускники ІМВ заради Миру"!

9 жовтня 2014
18 жовтня 2014 року на честь святкування 70-річчя Інституту міжнародних відносин та 180-річчя Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбудеться велика зустріч випускників "Студенти і випускники ІМВ заради Миру". Тема зустрічі вибрана невипадково, адже зараз мир у нашій країні актуальний як ніколи. Ми запрошуємо і вас приєднатися до цього світлого заходу, який, поза сумнівом, збере представників багатьох поколінь дипломатичної діаспори ІМВ і їх сім'ї.

У рамках зустрічі відбудуться численні заходи, які припадуть до душі як вам, так і вашим дітям. Це і фестиваль вуличної їжі, і концерт, в якому відомі українські виконавці заспівають дуетом із студентами і випускниками Інституту, і безліч креативних майстер-класів, і спортивні заходи. Найактивніші студенти і випускники зможуть взяти участь у флешмобі за мир: вишикувавшись у слово "МИР", випустити в небо жовті і блакитні повітряні кульки.
Протягом дня заплановані і благодійні активності: ярмарок наукової і ділової літератури, аукціон для почесних гостей та інші заходи.

Ми щиро віримо, що демонстрація активної позиції за підтримку миру стане тією ланкою, яка допоможе об'єднати усі династії випускників ІМВ і перетворити цю ініціативу на щорічну традицію спадкового наслідування.

Організатори заходу -
Благодійна організація "Фонд розвитку Інституту міжнародних відносин"
Благодійна організація "Мир Щастя" у рамках проекту "МИР"

Дата: 18 жовтня 2014
Час: 12:00 - 20:00

Чекаємо на Вас і просимо підтвердити свою присутність на нашій Великій зустрічі випускників ІМВ!